Schildercursus op elk niveau

Er ontstaan prachtige schilderijen tijdens deze schildermidweek in Italië, met uitzicht over de heuvels van Le Marche. Tijd om te experimenteren en durven doen staan deze week centraal. Samen met kunstenares Elly van Gent kun je jou creatieve weg ontdekken.

Elly is een fan van Rembrandt. Zij heeft al een aantal schilderijen geschilderd naar Rembrandt – met een geweldig resultaat. Op haar twaalfde kreeg ze van haar vader haar eerste pallet en tubes olieverf. “Toen ik 16 jaar oud was, kreeg ik van mijn vader voor mijn verjaardag een Rembrandtbijbel. Het was liefde op het eerste gezicht”, vertelt ze, “Hierdoor is mijn liefde voor de oude schildertechnieken van deze oude meesters ontstaan.”

Laat je inspireren door de kleurrijke omgeving van het prachtige authentieke Italië en ga in interactie met de omgeving en je mede cursisten.
Geniet van het allerbeste van Italië, in een groep gezellige medekunstenaars. Ontdek nieuwe mensen met mooie verhalen en kwaliteiten.

Wij, Ada Vader van Villa Fonti en kunstenares Elly van Gent nemen je graag mee tijdens deze experimentele schilderweek.

Je hebt alle tijd om te schilderen en te genieten want wij zorgen voor ontbijt, lunch en diner en wat we maar kunnen bedenken. Onder het genot van meer dan voortreffelijk eten en heerlijke wijnen kun je nieuwe inspiratie opdoen, leren van elkaar of gewoon gezellig in gesprek zijn.

Elly zorgt voor materiaal en stemt met jou af wat nodig is om jouw talent tot leven te laten komen. Kijk ook op : http://www.ellyvangent.com/schilderreis-italie-mei-september/

Week 13 tot 18 september 2024 is VOL

Beschikbaarheid aanvragen Overige belevingen