Beleef de Giro d’Italia 2024 in Fano

Stelt je zich voor dat je de zonsopgang over de glooiende heuvels van Le Marche meemaakt, terwijl je op de fiets stapt en afdaalt naar Fano, waar de Giro d’Italia net die dag langskomt. Dit is geen gewone ochtend. Dit is de ochtend van 16 mei 2024, het moment waarop de historische Giro d’Ítalia 2024 karavaan vrijwel langs jouw vakantieverblijf bij Villa Fonti trekt.

De Giro d’Italia, een van de meest prestigieuze wielerwedstrijden ter wereld, heeft inmiddels 107 edities achter de rug en blijft elk jaar weer een spectaculair en spannend evenement voor zowel wielrenners als fans over de hele wereld.

De start van de Giro d’Italia in 2024 is gelegen in Venaria Reale. Ze begint met een heuvelachtige etappe van 136 km. Zoals gewoonlijk eindigt de Ronde van Italie in Rome met een vlakke rit van 126 km.

Beschikbaarheid aanvragen Overige activiteiten

Beleef dit historisch evenement vanuit Villa Fonti

Villa Fonti, gelegen in de idyllische heuvels rond Montebello, is de perfecte uitvalsbasis om dit historische evenement mee te maken. De voormalige burgemeesterswoning, omringd door een prachtig park en een olijfgaard, biedt een adembenemend uitzicht op het omliggende landschap. In onze comfortabele en sfeervolle appartementen kun je tot rust komen na een dag vol opwinding bij de Giro.

De route van de Giro doorkruist verschillende pittoreske steden in de omgeving van Villa Fonti, zoals in 2023 Fossombrone en Fano, een stad met een rijke geschiedenis en cultureel erfgoed, is bekend om zijn prachtige stranden en levendige muziekfestivals. Je kunt er meer lezen over lezen op onze omgeving pagina’s.

Mis deze unieke kans niet, deel uit te maken van een van de meest iconische wedstrijden ter wereld, terwijl je geniet van het comfort en de rust op Villa Fonti. Reserveer nu jouw verblijf voor deze bijzondere periode en ervaar de charme van de Giro recht voor uw deur!

Wij nodigen je uit om niet alleen getuige te zijn van de rally, maar ook om deel te nemen aan de evenementen die rond de Giro worden georganiseerd.

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Villa Fonti – jouw huis ver van huis in het prachtige Le Marche. Reserveer nu jouw verblijf om deze onvergetelijke ervaring te beleven! Geniet van het enthousiasme van de Giro d’Ítalia, terwijl je je onderdompelt in de Italiaanse cultuur en het comfort en de rust van Villa Fonti ervaart.