schilder-midweek-le-marche

Vakantieappartement Le Marche huren

Villa Fonti biedt accommodatie met eigen kookgelegenheid in Orciano di Pesaro. Het beschikt over een tuin met een buitenzwembad. Er is overal gratis WiFi beschikbaar.

Alle appartementen hebben een tegelvloer, een kitchenette en uitzicht op de bergen. De eigen badkamer is uitgerust met een douche.

Villa Fonti ligt op 10 minuten rijden van het centrum van Orciano di Pesaro. Fano bevindt zich op 22 km afstand.

Geniet van een heerlijke vakantie in een van onze appartementen. Of van een van onze bijzondere weekenden op de villa.
Villa Fonti is tevens een exclusieve plek met uitstekende faciliteiten voor bruiloften, familiefeesten of trainingen en retraites.

Onze appartementen

Het luxe huis Villa Fonti heeft zes appartementen. We hebben ze zodanig ontworpen dat we ook twaalf hotelkamers kunnen aanbieden. De appartementen zijn kleurrijk ingericht met moderne voorzieningen. Alle appartementen worden in de zomer duurzaam gekoeld en in de winter duurzaam verwarmd.

Vanuit het zwembad heb je een adembenemend uitzicht over de heuvels van Le Marche. Het zwembad heeft recent een renovatie ondergaan en wordt nu 's avonds feëeriek verlicht. Villa Fonti is een kleinschalige accommodatie waardoor je gezien wordt. We geven tips en persoonlijke aandacht waardoor je net die leuke plek ontdekt of kunt eten in de beste restaurants.

Fontana degli Artisti voor 4 personen

Prijs vanaf € 140

Fontana Pantheon voor 3 personen

Prijs vanaf € 130

Fontana Trevi voor 4 personen

Prijs vanaf € 140

Fontana Tritone voor 4 personen

Prijs vanaf € 140

Fontana del Fiume voor 3 personen

Prijs vanaf € 130

Fontana Maggiore voor 4 personen

Prijs vanaf € 140

Fotogallerij