Vakantievilla Villa Fonti – Corinaldo Road trip

Een van de meest romantische stadjes van Le Marche is Corinaldo. De 912 m lange stadswal met haar tien torens is nog vrijwel geheel intact en daarmee de best bewaarde stadsmuur in Midden-Italië. In de muur bevinden zich enkele goede restaurants zoals Tigli, met hun hoofdingang aan de buitenkant van de muur, aan de Via Dietro la Monache.

La Paggia, de trap met de honderd treden, is een fenomeen in zichzelf, dat zich aan je voorstelt wanneer je de Porta di Sotta Santa Maria del Mercato bent doorgegaan.

Pozzo della Polenta

Halverwege het eerste deel zie je de Pozzo della Polenta, de oude waterput. Een op en top Italiaans plaatje waar je alleen maar van kunt genieten.

Het tweede deel van de trap leidt je naar het centrale plein Piazzo Il Terreno. Met de uitbundige bougainvillea, die tegen de gevels opklimmen, voel je jezelf in het hart van Italië.

Een straatje verder vind je de kerk Santuario Diocesano di Santa Maria Goretti, een rijkversierde kerk, gewijd aan een heilige uit het begin van de vorige eeuw.

Vakantievilla in de buurt van Corinaldo

Het luxe huis Villa Fonti heeft zes appartementen. We hebben ze zodanig ontworpen dat we ook twaalf hotelkamers kunnen aanbieden. De vakantievilla ligt op ongeveer 15 minuten rijden van het mooie plaatsje Corinaldo.

De appartementen zijn kleurrijk ingericht met moderne voorzieningen. Alle appartementen worden in de zomer duurzaam gekoeld en in de winter duurzaam verwarmd.

Vanuit het zwembad heb je een adembenemend uitzicht over de heuvels van Le Marche. Het zwembad heeft in de winter van 2022 een renovatie ondergaan en nu zal het ’s avonds ook feeëriek worden verlicht. Villa Fonti is een kleinschalige accommodatie waardoor je gezien wordt. We geven tips en persoonlijke aandacht waardoor je net die leuke plek ontdekt of kunt eten in de beste restaurants.

Bekijk appartementen

Van Villa Fonti naar Corinaldo


Routebeschrijving openen in Google Maps

Onze appartementen