We startten met Villa Fonti in 2013, met een forse verbouwing van het interieur. In 2019 was het exterieur aan de beurt. Op twee niveaus kwamen er fraaie terrassen.

De eerste jaren waren we blij met het resultaat van de verbouwing in 2013 van het interieur. Het voorzag in de behoeften van onze gasten.

Na een aantal jaren ontwikkelden zich ideeën over de ruimte rond de villa. De villa werd een locatie waar feesten en bruiloften met wel 50 gasten werden gehouden. Samen met een locatie in de buurt voorzien we daarbij in voldoende hotelkamers. Daarmee ontstond behoefte aan een terras tussen de villa en het zwembad, waar grote gezelschappen in de avondzon konden dineren.

Al vanaf het begin was de hoek rond het bbq-terras een geliefde plek met een wijds uitzicht. We lieten daar de helling vlak maken en voorzien van een tweede terras, dat door druivenranken inmiddels wordt beschaduwd. Samen met een grasveld ernaast verandert dit geheel tijdens bruiloften in een tweede niveau, waar de band zich voorbereidt voor het avondprogramma, terwijl op het hoogste niveau wordt gedineerd.

In de olijfgaard is een mooie plek met een bijzonder doorkijkje waar met menig bruidspaar een ceremonie is gehouden. Zo nemen de mogelijkheden toe om onze gasten optimaal te laten genieten van een steeds veelzijdiger Villa Fonti – waar ook wij plezier aan beleven.

Ada en Rinus Vader